Abonare newsletter

Optimo Card

Aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente de venit*.


Tot ce vrei, la un card distanta !

Aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente de venit*.

Aplica acum si beneficiezi de:

  • 0 lei comision de analiza
  • 0 lei taxa de emitere
  • 0 lei taxa de administrare
  • pana la 36 RATE


Poti aplica si FARA DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obtine o limita de credit de maximum 12.000 lei**, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc.

Care sunt tipurile de venituri eligibile?

Venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai.


Solicitati detalii suplimentare telefonic


**poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu: adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).

*DAE aferentă unei linii de credit de 5,367 RON utilizată integral prin realizarea unei tranzactii efectuate la nivelul cel mai mare al costurilor si al ratei dobanzii creditului, rambursată în rate egale timp de 12 luni va fi de 31,28%.

*Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii sau pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală(ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.)


Drepturi rezervate pentrubucatarii.ro © 2021