Returnari

   Returnarea produselor

   Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati

si fara invocarea unui motiv, in   termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de

servicii, de la incheierea contractului. 

   

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 


In cazul in care doriti sa beneficiati de acest drept aveti urmatoarele drepturi si obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs. in termen de 14 zile de la notificarea renuntarii.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat, cu toate accesoriile si consumabilele aferente (inclusiv manuale de utilizare). 

- produsul trebuie returnat la depozitul din str. Aleea Teisani nr. 125, sector 1, Bucuresti (program de lucru Luni - Vineri intre orele 10.00 - 14.00)

- produsul va fi preluat si verificat de catre gestionar iar in cazul in care se constata ca acesta este deteriorat, valoarea de restituit se va diminua proportional cu defectul constatat

- se accepta retur DOAR produsele care se trimit cu mentiunea Verificare Colet (pentru a se putea indentifica eventualele probleme estetice si a se intocmi un proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat) si au Asigurare / Valoare Declarata (in cazul in care nu exista asigurare/valoare declarata, indiferent de paguba creata, curierul acorda ca despagubire doar echivalentul taxei de transport, diferenta fiind recuperata de la clientul expeditor/cumparatorul care a returnat produsul, in prima instanta incercandu-se o rezolvare pe cale amiabila);

- nu se accepta colete pentru care este solicitat ramburs sau colete expediate prin Posta Romana

- restituirea contravalorii se face in maximum 14 zile de la receptionarea si verificarea produselor


Sunt exceptate de la returnare produsele consumabile (ex. produse de intretinere) ale caror ambalaje au fost desfacute.


Toate drepturile rezervate pentrubucatarii.ro © 2023